Maak deel uit van de E-commerce markt met uw eigen webwinkel!

U staat op het punt te starten met een webwinkel. Mic-Media verzorgt sinds 2002 webwinkels op intenet. Door zelf ook 8 jaar een succesvolle webwinkel te hebben gerund weten wij u optimaal te adviseren om ook van uw webwinkel een succes te maken. Vragen als, welke betaaloplossing past het beste bij mijn klanten?, hoe verzend ik mijn bestellingen?, hoe houd ik een duidelijke overzicht van producten in mijn webwinkel en hoe kan ik de klantvriendelijkheid welke ik wil uitstralen waarborgen?, zijn vragen welke vaak aan ons worden gesteld.

 

 

Magento.. maar ook andere oplossingen!

magento blue

Magento is uiteraard een grote speler in de markt als het draait om het aanleveren van een kant en klare shop. Mic-Media verzorgt daarom Magento winkels "out of the Box" of volledig op maat. Naast Magento adviseren wij ook andere webwinkelpakketten als deze beter bij uw vraag aansluiten en wellicht makkelijker en sneller zijn of een betere koppeling beschikbaar is vanuit uw leverancier.

 

docdata logoAls business partner van DocData Payments systems wil dit niet zeggen dat dit altijd de meest voor de hand liggende oplossing is voor u. Wij installeren tevens Omnikassa van de Rabobank of de internetkassa van ABNAMRO of ING. Ook voor buitenlandse betalingen in uw webwinkel kunnen wij u adviseren, wordt het betalen met Creditcard of kiezen we voor bijvoorbeeld Paypal of allebei tegelijk. Betaalsystemen zijn er legio, wij helpen u een geschikte keuze te maken.

Login Form