Website responsive met content management systeem

Websites bouwen naar aanleiding van het functioneel ontwerp en daarbij uiteraard volledig responsive.

Responsive websites zijn beschikbaar op alle apparaten waar we tegenwoordig over kunnen beschikken, zo worden de websites welke we maken automatisch geschaald op de verschillende schermen, u kunt denken aan bijvoorbeeld; telefoons, tablets maar ook aan televisies tegenwoordig. Steeds vaker zien wij in de statistieken van onze klanten dat deze apparaten vaker worden gebruikt om websites te bezoeken. Een snelle en toegangelijke website is daarom Responsive made by Mic-Media.

Tijdens de bouw van een website zijn er verschillende stadia om ook uw website tot een succes te maken. Zo spreken we met elkaar af wat de inhoud wordt, welke afbeeldingen en technische set-up het beste bij uw website gaat passen. Wilt u uw website bijvoorbeeld zelf onderhouden dan maken we gebruik van verschillende content management systemen waarbij u zelf de mogelijkheid hebt om bijvoorbeeld nieuws of portfolio items te plaatsen. Op deze manier blijft uw website up to date. Heeft u een speciale wens dan maken we deze graag op maat.

 

Zoekmachines standaard in elke website.

Al onze websites die worden opgeleverd krijgen automatisch een zoekmachine optimalisatie. U wilt toch ook gevonden worden? Door onze ruime kennis van zoekmachine technieken kunnen wij uw website nu en in de toekomst vindbaar maken en houden. Ook een koppeling met bijvoorbeeld Google Analytics is uiteraard standaard, hierdoor hebt u realtime inzicht in de bezoekers van uw website.

Facebook, Twitter koppelen kan uiteraard.

Social media is niet meer weg te denken in uw website. De manier waarop bespreken we graag met u zodat u uw website van het laatste nieuws via Twitter of Facebook kan voorzien. Mensen triggeren om bijvoorbeeld uw pagina op Facebook te "liken"  kan op verschillende manieren in uw website worden gekopppeld.

 

Login Form