Zoekmachine optimalisatie aanmelden zoekmachines

Uw website moet gevonden worden!

Standaard worden alle websites welke worden  gebouwd door Mic-Media zoekmachine vriendelijk ingericht. Dit wil zeggen dat zoekmachines zoals Google en Bing uw website makkelijk kunnen opnemen in hun structuur nadat wij de aanmelding hebben verzorgt.  Op basis van zoekwoord criteria wordt de website aangepast aan uw doelgroep en zult u beter worden gevonden in de zoekresultaten. Onze trackrecord is niet mis, want de meeste websites staan in de Top 10 vermeld in bijvoorbeeld Google.

Zoekmachine vriendelijk maken van websites is niet alleen een kwestie van aanmelden, u wilt namelijk ook na de lancering van uw website nog altijd worden gevonden. Daarom installeren we in uw website een deel dat er voor zorgt dat bij alle wijzigingen welke u doorvoert de gegevens automatisch worden doorgegeven aan de zoekmachine. U blijft hierdoor zichtbaar.

Mocht u in een doelgroep zitten waar de con-collega's ook druk bezet zijn zullen we eerst een analyse maken om een duidelijk beeld te krijgen waar we ons samen het beste op kunnen richten. Hierdoor krijgen we goed in beeld waar we onze techniek op moeten gaan richten, zodat ook uw website goed wordt gevonden na de aanmelding.

Meten is weten, zo luidt het standaard spreekwoord. Nadat het project is afgerond wilt u natuurlijk zien wat er op uw website gebeurt. Door de koppeling van online statistieken krijgt u een duidelijk overzicht van waar u bezoekers vandaan komen en wat zij op uw website doen. Bezoekers aantallen kunnen hoog zijn maar conversies (het daadwerkelijk binnenhalen van klanten of aankopen) is evenmin zeer belangrijk. Door de koppeling van bijvoorbeeld Google Analytics aan uw website krijgt u een compleet overzicht van alle bezoekers op uw website. Kies er dus altijd voor om deze optimale manier van meten aan uw website te laten koppelen.

Naast het optimaliseren van de website kunt ook denken aan de online advertentiemarkt.  Mic-Media bied u de mogelijkheid om gebruik te maken van Google Adwords, Dit advertentieplatform binnen de zoekmachine Google geeft u de mogelijkheid betaald op de eerste positie van Google te komen aan de hand van uw zoekterm criteria. Indien u een campagne wilt starten bespreken we dit graag met u.

 

Login Form