Product Feed Marketing - Vergelijkingssites

Feed marketing is een marketing vorm waarbij u producten vanuit uw webwinkel automatisch aanlevert aan een derde partij.

Deze partij zal dan vervolgens op basis van een vergoeding Uw producten in het platform plaatsen. Door de toename van beschikbaarheid van deze producten in verschillende platformen zou u dus op meer potentiële klanten kunnen rekenen. Als u de techniek welke hiervoor nodig is niet beheerst kunnen wij voor u de juiste technische koppeling maken zodat uw producten volledig automatisch worden aangeleverd.

Vervolgens worden alle handelingen welke u uitvoert op de producten in uw webwinkel automatisch overgenomen in de productffeed. Er zijn meerdere mogelijkheden om uw feed bij onder te brengen. Vergelijkingssites zijn hier een goed voorbeeld van. Wij wijzen u de weg zowel technisch als met onze ervaring en samenwerking met de verschillende bekende sites.

Starten met productfeed marketing vergt een aardig inzicht in de markt. Weet u de juiste vragen te stellen bij de verschillende sites?

 

Login Form